Facebook: +86 13906474940
Linkin +86 13906474940

Kita ora nggawe ban, dadi luwih apik ban!

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Dongying Haorun Chemical Co., Ltd.

Dongying Haorun Chemical Co., Ltd didegaké ing taun 2010, dununge ing kutha Dongying, Provinsi Shandong, jejer karo Pelabuhan Dongying lan 200 kilometer saka Pelabuhan Qingdao. Lokasi transportasi sing gampang lan dhukungan privasi sing unik nyedhiyakake kahanan sing apik kanggo pangembangan perusahaan.
Kita minangka perusahaan ban tugas-tugas profesional sing nggabungake desain, R&D, produksi lan penjualan, lan layanan purna jual. Perusahaan kasebut duwe tim pengembangan R&D profesional lan pusat pangembangan lan pengujian teknologi, nggambarake pengalaman lan teknologi pabrik Jepang lan Eropa sing misuwur, lan komitmen karo Tambang Tambang, Tirus Truk, Tirus OTR. Teknologi produksi lan aplikasi ban truk dianyari lan dikembangake kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo konsumen.
Saiki, perusahaan duwe loro merek ban "TENACH" lan "MEGARUN". Ban seri teknik lan tambang ban truk tugas berat wis dites ing pasar domestik lan entuk sertifikasi "CCC" China lan sertifikasi pasar DOT, ECE, SNI lan sertifikasi pasar liyane. Produk terus laris ing pasar kayata Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Rusia, Timur Tengah lan Afrika. Perusahaan njupuk "kualitas stabil, pasar standar, rega cukup, pengiriman tepat waktu, layanan sing sampurna lan reputasi apik" minangka prinsip dhasar , lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan kanggo kahanan win-win.